Nieuws

19-08-2020

VVEM lanceert ‘Sound Of Silence’ videoserie

Met een reeks van vijf video’s waarin een aantal Nederlandse evenementenmakers over hun ‘stille zomer’ vertelt, wil de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) de impact die de coronacrisis op de hele keten van evenementenmakers heeft inzichtelijk maken. De videocampagne sluit naadloos aan op de ‘Sound Of Silence’ campagne die begin deze week vanuit de Alliantie van Evenementenbouwers is gestart.

Waar de Nederlandse evenementenbranche zich aan het begin van het jaar nog opmaakte voor een succesvolle en drukke zomer, zijn de velden ineens angstvallig leeg. Geen podia, geen publiek, geen festivals, beurzen of andere grootschalige publieksevenementen evenementen. Hoe raakt deze stille zomer de evenementenbranche? Welke partijen worden geraakt en hoe gaan ze met deze plotselinge nieuwe werkelijkheid om? In de videoserie ‘Sound Of Silence’ toont de VVEM hoe de coronacrisis de mensen achter de schermen raakt.

De eerste aflevering verschijnt op woensdag 19 augustus om 12:05 uur op het YouTube-kanaal van de VVEM, op de VVEM website en op de diverse sociale kanalen van de vereniging. In deze eerste aflevering vertellen Marije van Kapel van festivalorganisator Friendly Fire en Jurgen Hoekstra van zalencomplex Rotterdam Ahoy, over de magie die ontstaat als alle betrokken partijen samen komen om een evenement te maken en hoe belangrijk die magie als levensbehoefte is gebleken nu deze is verdwenen. De komende weken volgen nog video’s rondom VVEM-leden als Event Medical Service, Q-dance, The Powershop, First Vision, Stageco, Stadion Feijenoord, Faul Productions en Van Ham Tenten & Podia. Deze video’s vertellen samen een overkoepelend verhaal.

Het releaseschema van de VVEM ‘Sound Of Silence’ video’s is als volgt:

Aflevering:                                                          Datum:                    Tijd:
01) Friendly Fire & Rotterdam Ahoy                    19 augustus 2020     12:05 uur
02) Event Medical Service & Q-dance                 26 augustus 2020     12:05 uur
03) The Powershop & First Vision                          2 september 2020  12:05 uur
04) Stageco & Stadion Feijenoord                          9 september 2020  12:05 uur
05) Faul Productions & Van Ham Tenten & Podia 16 september 2020  12:05 uur

De serie is te zien via VVEM.nl, via de sociale media van de VVEM en op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkWiXT0YJ1hQfkUv_vPC3mw
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag