Nieuws

15-05-2020

Breakfast Meet-up d.d. 15 mei 2020 met Kees van Wijk (algemeen directeur VVV Nederland) en Jos Vranken (algemeen directeur NBTC Holland Marketing)

Sandenburg Concept Creation heeft op vrijdag 15 mei van 9.00 – 10.00 uur in samenwerking met Marketingtribune een livestream uitzending met topbestuurders en ondernemers in toerisme en events over kansen en slimme initiatieven vanuit gezond optimisme verzorgd.
Zie hierbij de link.

Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. Als marktleider in cadeaukaarten zorgt VVV voor geef- en winkelplezier bij de consument en stimuleert de omzet bij retail, horeca en de vrijetijdssector. Als licentiegever van het VVV merk stimuleert VVV de lokale en regionale economie door samen te werken voor en in co-creatie met destinatie- en citymarketingorganisaties (waaronder VVV-licentienemers) vanuit de netwerkorganisatie Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

Jos Vranken, algemeen directeur NBTC Holland Marketing, dé destinatiemanagement-organisatie van Nederland. NBTC werkt voor en met partijen uit verschillende sectoren aan de positionering, ontwikkeling en marketing van ons land, zorgt voor een nationale visie op toerisme en de vertaling hiervan in de praktijk. NBTC verbindt en faciliteert steden, regio’s en andere partijen met kennis en data.


Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag