Nieuws

14-04-2015

Dutch Live Entertainment Production Awards 2015 uitgereikt in Amsterdam

Vrienden van Amstel LIVE! uitgeroepen tot production of the year; John Mulder wint Special Achievement Award

In De Hallen Studio’s in Amsterdam vond maandagavond 13 april de eerste editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Tijdens een feestelijke awardshow werden professionals uit de live entertainmentindustrie in het zonnetje gezet. Er werden awards uitgereikt in acht categorieën, waaronder die van Favourite Venue en Favourite Production.

De Vrienden van Amstel LIVE! werd uitgeroepen tot Favourite Production en kreeg uit handen van Roel van Velzen een Award uitgereikt. Ahoy Rotterdam ging er met de award voor Favourite  Venue  vandoor, terwijl Jörgen Raymann Mike Duijndam de award voor Favourite Person overhandigde.

Overige winnaars zijn Triple Showtechniek (Favourite Rental Company), MTD (Favourite Service Company), Backbone International (Favourite Production Company) en Gert-Jan Schreuder (Favourite Creative Person).

Uit handen van Marco Borsato kreeg John Mulder een Special Achievement Award voor zijn jarenlange werk in de live industrie. Juryvoorzitter Henk Schuit, Managing Director bij ticketer CTS Eventim Nederland: “veel mensen in de branche hebben met hem samengewerkt. John Mulder is wonderbaarlijk onzichtbaar, maar heeft toch altijd overal een vinger in de pap en lijkt overal bij betrokken. Hij heeft bewezen dat hij een artiest kan optillen, waarbij hij zelf op de achtergrond blijft.”

Mulder was jarenlang een van de directeuren van Mojo Concerts, adviseerde vele decennia nationale en internationale organisaties en festivals op het gebied van productie en publieksveiligheid. Hij stond daarnaast aan de wieg van het gerenommeerde The Mojo Barriers en verricht onder meer management-werkzaamheden voor diverse toonaangevende Nederlandse artiesten.

Hans Ligtermoet van de Stichting Dutch Live Entertainment Production Awards: “Met deze eerste editie van de Dutch Live Entertainment Production Awards zetten we de spotlights op de personen die normaal gesproken achter de schermen werkzaam zijn. Op deze manier willen we hen eren en onze waardering uitspreken. Gezien alle enthousiaste reacties en overweldigende respons, was daar zeker behoefte aan. We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie en zien nu al uit naar de editie van 2016!”

Alle winnaars van de Dutch Live Entertainment Production Awards 2015:

Special Achievement: JOHN MULDER
Favourite Person: MIKE DUIJNDAM
Favourite Rental Company: TRIPLE SHOWTECHNIEK
Favourite Service Company: MTD
Favourite Production Company: BACKBONE INTERNATIONAL
Favorite Venue: AHOY ROTTERDAM
Favourite Creative Person: GERT-JAN SCHREUDER
Favourite Production: DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE!

Bekijk hier de foto's

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag