Nieuws

06-03-2015

Nieuw Starterspaviljoen op de HISWA te water

Beurs komt nieuwkomers tegemoet met ruim 50% lager tarief

De HISWA te water – de grootste in-water boat show van Noord Europa – komt dit jaar met een nieuw element: het StartersPaviljoen. Bedrijven die voor het eerst willen deelnemen aan de beurs krijgen standruimte in dit paviljoen door middel van een aantrekkelijke 'easy to exhibit' formule. De organisatie wil met dit laagdrempelige aanbod potentiële nieuwkomers tegemoet komen.

“Noem het een kennismaking met de beurs tegen een schappelijk try-out tarief”, zegt Daniël Bentveld, Sales Manager van de HISWA te water. "We willen in principe elk watersportbedrijf de kans geven om aanwezig te zijn op dé watersportbeurs van Nederland. Deelname in het StartersPaviljoen is al mogelijk voor een bedrag van 1195 euro. Hiervoor krijgen exposanten: een kant en klare ruimte van 4 m2." Een volwaardige deelname voor 50% van het normale instap-tarief!

Het economische klimaat heeft de marketingbudgetten flink onder druk gezet de laatste jaren. Het projectteam van de HISWA te water signaleert dat sommige bedrijven het lastig vinden om te investeren in een beursdeelname. Tegelijkertijd zijn deze bedrijven zich bewust van de commerciële kansen op de HISWA te water. Participatie in het StartersPaviljoen kan dan een oplossing zijn.

De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 1 tot met zondag 6 september 2015 in Amsterdam Marina. Bedrijven en organisaties die meer willen weten over de mogelijkheden en tarieven kunnen terecht op http://www.hiswatewater.nl/.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag