Nieuws

11-06-2014

ZEILSCHOLEN.NL MISBRUIKT HISWA-KEURMERK

Zeilscholen.nl misbruikt het HISWA-keurmerk. Het bedrijf dat zeillessen en zeilvakanties aanbiedt is niet lid van HISWA Vereniging en mag daarom niet het logo gebruiken. Klanten komen bedrogen uit als ze denken dat het bedrijf aan de strenge kwaliteitseisen van HISWA voldoet. Gedupeerde klanten kunnen contact opnemen met HISWA voor een alternatieve kwaliteitsopleiding.

Zeilscholen.nl etaleert het HISWA-keurmerk zonder aangesloten te zijn. Het bedrijf reageert niet op eerder gedane waarschuwingen en de eis om het HISWA-logo te verwijderen. HISWA Vereniging vindt het belangrijk om cursisten goed te informeren om zo teleurstellingen te voorkomen. Door het gebruik van het HISWA-logo kunnen cursisten denken dat het bedrijf de kwaliteitseisen en Algemene Voorwaarden van HISWA Vereniging gebruikt. Dat is dus niet het geval. Bij eventuele problemen kunnen cursisten van Zeilscholen.nl geen beroep doen op de HISWA Algemene Voorwaarden voor zeil- en vaaropleidingen en de Geschillencommissie Waterrecreatie.

Keurmerk veiligheid en kwaliteit
Op de website www.zeilschoolvaarschool.nl zijn alle HISWA aangesloten zeil- en vaaropleidingen te vinden. HISWA watersportopleidingen zijn allemaal CWO-erkend en bieden alle vormen van trainingen in heel Nederland. CWO is een keurmerk dat de veiligheid en kwaliteit van Nederlandse watersportopleidingen waarborgt. CWO verstrekt via de opleidingslocaties per jaar 30.000 diploma’s en vorderingsstaten aan beginnende watersporters.

Gedupeerde klanten kunnen contact opnemen met HISWA (info@hiswa.nl) voor een alternatief aanbod voor een training of zeilvakantie bij een van de HISWA-CWO zeilscholen.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag