Nieuws

16-04-2014

Wat is uw toekomstbeeld?

Hoe ziet u de toekomst van de gastvrijheidsector, en dus van uw bedrijf? Gaat het voorspoedig, of moeten we dringend vernieuwen? En wie moeten er dan in actie komen? Tot 2 mei kunt u meedenken over het concept-toekomstplan dat Gastvrij Nederland samen met ondernemers uit de sector maakte. We zijn op zoek naar idee├źn en opmerkingen uit alle hoeken, van de kleinschalige campinghouder tot het management van grote pretparken en ketens. Daarmee ontwikkelen we concrete projecten om te werken aan de toekomst. Laat u inspireren door dit filmpje en vul de peiling in. Uw mening kan het verschil maken!
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag