Nieuws

31-03-2014

Start peiling over toekomst gastvrijheidssector

Gastvrijheidondernemers in Nederland (hotels, campings, attractieparken, restaurants enzovoorts) kunnen vanaf vandaag hun mening geven over de toekomst van de Nederlandse gastvrijheidsector. Via een korte peiling wordt input gevraagd over de toekomst van de sector. Input leveren kan tot 2 mei. De uitkomsten worden gebruikt voor de toekomstvisie voor de sector van Gastvrij Nederland, de Nationale Raad voor toerisme, recreatie, horeca en vrije tijd.

Met elkaar zorgen voor meer gasten
In de toekomstvisie staat hoe we met elkaar de gastvrijheidsector verder kunnen versterken en meer gasten naar Nederland kunnen trekken. De sector is de derde werkgever van ons land en levert jaarlijks 37 miljard euro aan inkomsten. We kunnen deze inkomsten vergroten door van Nederland het land te maken met de meeste verschillende belevenissen per vierkante kilometer. Onder meer door het aanbod van verschillende ondernemers slim te combineren, door innovatie in het aanbod en het opleiden van excellent personeel. Nederland moet zo op de kaart komen te staan als een verrassend veelzijdig land.

Denk mee
Het versterken van de sector valt of staat met de inzet van de ondernemers, van de kleine campinghouder tot de grote attractieparken. Daarom vraagt Gastvrij Nederland ondernemers mee te denken over de toekomst van de sector. Op http://www.gastvrij-nederland.nl/toekomst/ vindt u meer informatie over de toekomstvisie en een peiling (6 korte vragen) waarmee uin 2 tot 3 minuten uw mening kunt geven.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag