Nieuws

27-09-2013

Ondernemers brainstormen over visie Nederlandse gastvrijheidsector

Op 31 oktober a.s. presenteert Gastvrij Nederland de sectorvisie voor de gastvrijheidseconomie. Dit gebeurt tijdens de bijeenkomst ‘Toekomstperspectief Destinatie Holland 2025’ van NBTC Holland Marketing. De visie wordt daar officieel overhandigd aan minister Kamp van Economische Zaken. In de nieuwe sectorvisie staat beschreven wat er voor nodig is om met elkaar de concurrentiepositie van de Nederlandse gastvrijheideconomie te versterken.

Ook ondernemers denken mee over de sectorvisie. Hiervoor organiseerde Gastvrijheid Nederland op 4 september jl. een bijeenkomst in Materia in Amsterdam. Zo'n 50 ondernemers en beleidsmakers uit de gastvrijheideconomie kwamen bij elkaar om met elkaar te brainstormen over de gastvrijheidsector in 2020. Na een inleiding van onder meer Felix Guttman (Canal Company) over de kracht van samenwerking gingen de aanwezigen in groepen uit elkaar om de kansen en uitdagingen voor de sector in kaart te brengen. Na de werksessies werden de bevindingen besproken. Bekijk voor een impressie de video of lees het verslag.

Bent u enthousiast over dit project en hebt u idee├źn om de concurrentiepositie van de sector in de toekomst te verbeteren? Laat dit ons dan uiterlijk 15 oktober weten door een e-mail aan haerkens@vnoncw-mkb.nl. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag