Nieuws

27-09-2013

Besloten bijeenkomst jonge ondernemers en studenten over visie Nederlandse gastvrijheidsector 9 oktober a.s.

Op 31 oktober a.s. presenteert Gastvrij Nederland de sectorvisie voor de gastvrijheideconomie. In de nieuwe sectorvisie staat beschreven wat er voor nodig is om met elkaar de concurrentiepositie van de Nederlandse gastvrijheideconomie te versterken.

Naast gastvrijheidondernemers daagt Gastvrij Nederland ook jonge ondernemers, Young professionals en studenten (jonger dan 30 jaar) uit mee te denken mee over de sectorvisie. Hiervoor organiseert Gastvrij Nederland op 9 oktober a.s. een zogenaamde ‘open space’ sessie met jonge ondernemers, eindejaarsstudenten en onderzoekers uit diverse vakgebieden. Met elkaar willen we inventariseren welke ontwikkelingen er spelen waar we als gastvrijheidsector iets mee moeten doen. Deze input wordt meegenomen in de sectorvisie.

Bent u enthousiast over dit project en hebt u idee├źn om de concurrentiepositie van de sector in de toekomst te verbeteren? Laat dit ons dan uiterlijk 15 oktober weten door een e-mail aan haerkens@vnoncw-mkb.nl. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag