Nieuws

04-12-2012

Sinterklaas biedt werkgelegenheid aan!

Op 4 december heeft de voorzitter van Gastvrij Nederland, onder begeleiding van Sinterklaas en 30 studenten van de NHTV (Breda) aan de voorzitter van de commissie Economische Zaken en de woordvoerders Toerisme en Recreatie werkgelegenheid en een petitie aangeboden. Een bijzonder cadeau in tijden van oplopende werkeloosheid, dat op een ludieke wijze is aangeboden.

Op 12 december 2012 is het Algemeen Overleg (AO) waarin de Gastvrijheidseconomie centraal staat.

Betekenis Gastvrijheidseconomie in Nederland
De gastvrijheidseconomie heeft grote waarde. Het gaat om tientallen miljarden euro’s aan bestedingen aan dagjes uit en vakanties en honderdduizenden banen. De sector zet zich in om 50.000 extra banen te scheppen in 2020. De gastvrijheidseconomie levert een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke uitdagingen waar Nederland voor staat.

Leden van Gastvrij Nederland
De leden van Gastvrij Nederland zijn ANVR, CLC-Vecta, Club van Elf, HISWA Vereniging, Koninklijke Horeca Nederland, Koninklijk Nederlands Vervoer, Nederlandse Vereniging van Luchthavens/Schiphol, Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, RECRON, Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties, Vereniging van Evenementenmakers en VVV Nederland. Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en ANWB zijn geassocieerd lid. Gastvrij Nederland is gelieerd aan VNO-NCW en MKB Nederland.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag