Nieuws

25-06-2012

Groene Michelingids markeert worldclass aantrekkelijkheid van Nederland

Sterrenregen valt over Nederland

Gastvrij Nederland is ingenomen met de nieuwste Michelin publicatie van de Groene Reisgids Nederland. Deze volledige door Michelin gemaakte selectie van bezienswaardigheden, illustreren met aanstekelijke precisie de pracht en praal van de toeristische bestemming Nederland voor buitenlandse gasten `en Nederlanders.

De beroemde sterrenbeoordeling, prachtige illustraties en stadsplattegronden, extra aandacht voor gezinsactiviteiten, handige aanwijzingen voor eet-, slaap- en ontspanningsadresjes, de practische inlichtingen en tips ter voorbereiding van de reis, zijn afzonderlijk en in combinatie een steun en toeverlaat voor iedereen die zich werkelijk wil ontspannen in Nederland.

De sterren maken de lezer snel duidelijk wat de toeristische hoogtepunten van een bestemming zijn. Drie sterren zijn de reis waard, twee sterren zijn een omweg waard en één ster staat voor een interessante bezienswaardigheid. Toeristische sterren worden toegekend door anonieme en onafhankelijke medewerkers van Michelin die hun oordeel vormen aan de hand van een aantal vaste criteria. Liefst 13 nationale locaties kregen de kwalificatie van drie sterren met zich mee.

Nederland is voor Nederlanders zelf de belangrijkste vakantiebestemming. De groene Michelingids maakt duidelijk dat naar internationale maatstaven hiervoor zeer goede redenen zijn. Nederland is een schatkamer van opwindende plekken.

Bijgevoegd overzicht sterren Nederland

Aanvullende informatie;
Secretariaat Gastvrij Nederland
Hans Haerkens    06 22809248
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag